Weekendje weg Zeeland

Weekendje weg Zeeland

Weekendje weg Zeeland. U wilt een weekendje weg in Zeeland en u zoekt een leuk plekje om te overnachten? Keuze genoeg in Zeeland! Bent u met een hele groep dan kunt u terecht in één van de mooie groepsaccommodaties die deze provincie rijk is.

 

[column]top-10-beste-uitjes[/column]

[column]wat te doen in zeeland[/column]

 

[adsense slot=3760907083 sizes=728×90|468×60|300×250]

 

Weekendje weg in Zeeland

Omgeven door prachtige natuur zoals bossen, duinen en strand kunt u heerlijk overnachten met een grote of kleine groep.

Bent u gezellig met z’n tweetjes in Zeeland, waarom boekt u dan niet eens een kamer in een mooi hotel? U vindt in Zeeland hotels voor elk budget en van simpel tot luxueus. Een romantisch en kleinschalig hotel, of een groot en modern hotel, u vindt het allemaal in Zeeland!

En wilt u een echt lekker goedkoop weekendje weg, kom dan eens naar een hostel of jeugdherberg. Dat is back to basic overnachten, maar de prijs is er dan ook naar! Boek nu snel een weekendje weg in Zeeland.

Nationaal Voetbalmuseum in Zeeland

Weekendje weg Zeeland. Jazeker, Zeeland heeft een heus Nationaal Voetbalmuseum! Leuk voor kinderen én volwassenen, en dit museum is écht niet alleen leuk voor voetbalfans! Dit museum is uniek in de wereld, en er is van alles te beleven.

Leer alles over het Oranje elftal, bewonder de prachtige schatten uit de voetbalgeschiedenis, beleef het EK van 1988 (nog) eens, test uw voetbalkennis en niet te vergeten: test de eigen voetbalkwaliteiten! Dit museum in Zeeland is entertainment voor iedereen!

Paardentram Stalhouderij Boone, Zeeland

Weekendje weg Zeeland. Op zoek naar een origineel dagje uit? Kom dan eens een ritje maken met de paardentram van Stalhouderij Boone in Zeeland. Zo’n ritje met een ouderwetse paardentram kan over heel Walcheren, en zowel met als zonder gids.

De paardentram is geschikt voor groepen tot 28 personen, hartstikke leuk als onderdeel van een familiedag bijvoorbeeld!

Onderweg is er de mogelijkheid tot een gezellige stop voor een hapje en een drankje bij een café of restaurant. Voor een geheel nieuwe blik op Zeeland, rijd eens mee met de paardentram!

Miniatuurpark Mini Mundi in Zeeland

Weekendje weg Zeeland. Één van de leukste attracties in Zeeland is miniatuurpark Mini Mundi. Maak met de Mini Mundi Express een rondje om Miniatuur Walcheren en alle attracties, zo is direct te zien wat er allemaal te doen is.

Bekijk het indrukwekkende stadhuis van Middelburg, de Vlissingse boulevard en natuurlijk de Lange Jan. Allemaal in miniatuur! De kinderen kunnen hier verder genieten van de leuke binnenspeeltuin met onder andere botsautootjes en een heuse klimvulkaan.

Tot ziens bij Mini Mundi in Zeeland!

Piratenpark en zeeaquarium Het Arsenaal

Weekendje weg Zeeland. Het spannendste attractiepark van Zeeland, dat is zeker weten Piratenpark Het Arsenaal! Kruip in de huid van een echte piraat en ervaar wat een piraat allemaal moet trotseren.

Het Arsenaal in Zeeland laat zien hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten. Wie wordt de nieuwe Captain Jack Sparrow? Ook is er bij Het Arsenaal een zeeaquarium, met allerlei zeewezens. Kom de haaien en de roggen aaien bij Piratenpark en zeeaquarium Het Arsenaal in Zeeland!

alle uitjes nederland