Dagje uit in Zeeland

Dagje uit Zeeland

Dagje uit Zeeland. Gezellig een dagje uit met familie, vrienden of gewoon het gezin.Zeeland heeft u op dat gebied veel te bieden! U vindt hier verschillende attracties die een bezoekje zeker waard zijn.

 

[column]top-10-beste-uitjes[/column]

[column]wat te doen in zeeland[/column]

 

[adsense slot=3760907083 sizes=728×90|468×60|300×250]

 

Leuk dagje uit in Zeeland

Met de kinderen naar een leuk attractiepark, of wilt u zelf een middagje totaal ontspannen? Dan komt u toch naar één van de sauna’s of beautycenters die er in Zeeland te vinden zijn! Een dagje wellness, daar is iedereen weleens aan toe…

Bent u weer helemaal opgekikkerd en energiek, dan kunt u de kinderen trakteren op een dagje uit naar één van de leuke speeltuinen in Zeeland. Zowel binnen als buiten vindt u verschillende leuke en spannende speeltuinen, daar kunnen de kinderen zich wel een middagje of zelfs hele dag vermaken!

Natuurlijk zijn er in Zeeland ook voldoende bedrijven die ontzettend leuke kinderfeestjes organiseren. Voor het leukste dagje uit komt u naar Zeeland!

Zeeuws Maritiem MuZEEum

Dagje uit in Zeeland. Natuurlijk, een Maritiem museum in Zeeland, dat kan niet missen! Breng MuZEEum in Vlissingen eens een bezoekje, en leer vanalles over de geschiedenis die Zeeland heeft met het water.

Zie, hoor, ontdek en ervaar de geschiedenis in vier thema’s: Water, werk, glorie en avontuur. Dat is wat dit museum in Zeeland u brengt. Ook een leuk museum voor kinderen! Één van de musea in Zeeland die u niet mag missen!

De Houtenhandsche Hof

Dagje uit in Zeeland. In Koudekerke in Zeeland vindt u de prachtige tuinen van De Houtenhandsche Hof. U vindt hier in Zeeland diverse strakke tuinen op een oppervlakte van wel zo’n 4.500 m2. Voortdurend ‘groeit’ de tuin voor het realiseren van nieuwe ideeën.

U vindt er onder andere een grassentuin, een moestuin met ouderwetse groenten, een lommerrijke boomgaard en een grote natuurvijver. Ook staan er een groot aantal stenen sculpturen van Afrikaanse kunstenaars in de tuinen.

U krijgt zeker geen spijt van een bezoekje aan de prachtige tuinen van De Houtenhandsche Hof in Zeeland!

Reptielenzoo Iguana in Vlissingen

Dagje uit in Zeeland. Een wel heel bijzonder dierenpark, dat is Reptielenzoo Iguana in Vlissingen. U vindt hier in Zeeland een expositie van levende reptielen, amfibieën en insecten uit de hele wereld.

Het is Europa’s grootste overdekte reptielenzoo, dus zeker wel een bezoekje waard! Er wonen hier meer dan vijfhonderd levende dieren, van kikkers tot hagedissen en van slangen tot vogelspinnen. Een belevenis die u niet mag missen! Kom naar Reptielenzoo Iguana in Zeeland!

Deltapark Neeltje Jans, Zeeland

Dagje uit in Zeeland. U bent in Zeeland, dan moet u zéker eens een bezoekje brengen aan Deltapark Neeltje Jans. Neeltje Jans is dé attractie van Zeeland, en zowel leuk voor volwassenen als voor kinderen.

U kunt hier genieten van zeedieren zoals zeehonden en zeeleeuwen, een spetterende waterglijbaan en het grootste zeeaquarium van Zeeland. En vergeet natuurlijk de bekende Deltawerken niet!

Voor een leuk dagje uit komt u naar Deltapark Neeltje Jans in Zeeland!

alle uitjes nederland