Evenementenagenda Zeeland

 
25 APR

Kasper van Kooten - Karakters

Een peperdure groepstherapie in een Zuid-Franse villa. Exclusief voor BN’ers. Onder leiding van de eigentijdse... Lees meer »

01-05 03-05

Zeeuwse Gezinsbeurs

De Zeeuwse Gezinsbeurs in Zeelandhallen Goes volgepland met bruisende activiteiten. De jongste van de familie ... Lees meer »

14 MEI

Anthony Braxton Trio

Anthony Braxton is een gelukkig nog levende legende, still alive and kicking, ondanks het feit dat hij tegen d... Lees meer »

30 MEI

GRUPPO DI PAWLOWSKI

GRUPPO DI PAWLOWSKI combineert de gekte van Frank Zappa en Captain Beefheart met de wilde capriolen van Grinde... Lees meer »

11 JUN

Anywave

Op 11 juni is het weer zover: het festival Anywave vindt plaats in Zeeland.... Lees meer »

22 JUN

Kleurrijk Goes

leurrijk Goes is een culturele activiteit van Stichting Variant Goes. Het is een activiteit met een rijk prog... Lees meer »

27-06 28-06

Concert At Sea

Concert at Sea is een popfestival dat sinds 2006 georganiseerd wordt door BLØF, en de Ondernemers Vereniging R... Lees meer »

06 JUL

Van Swieten Society

De Van Swieten Society is één van Nederlands toonaangevende ensembles op het gebied van de oude muziek. Naast ... Lees meer »

13 JUL

Rien Balkenende/Martijn Kooiman

De Zeeuwse inbreng is in deze zomerprogrammering wellicht wat mager, maar wordt met dit duo-concert dubbel en ... Lees meer »

20 JUL

Frederic Voorn (piano)

Frederic Voorn is pianist, componist en maakt iedere zaterdag op Radio 4 voor de VARA het programma “Pianisten... Lees meer »

27 JUL

NeoBarock met werk van C.P.E. Bach

Je zult maar de zoon zijn van de grootste componist aller tijden. Dat overkwam Carl Philipp Emanuel Bach, wi... Lees meer »

03 AUG

JeugdOrkest Nederland

Eén van de beste Nederlandse jeugdorkesten, met even hoogwaardig als afwisselend repertoire, onder de als vano... Lees meer »

10 AUG

Naum Grubert (piano)

Naum Grubert werd in 1951 geboren te Riga. Na zijn studie bij Theodore Gutman in Moskou, was hij laureaat van ... Lees meer »

15-08 16-08

GoesC

Op het cultuurplein in Goes wordt dit laatste weekend van de zomervakantie de daad bij het woord gevoegd. Het ... Lees meer »

23 AUG

Goes Kinderstad

Op deze dag wordt Goes omgetoverd tot een echt kinderparadijs. De hele stad staat in teken van kinderen. De ve... Lees meer »